Παροχές στους συμμετέχοντες αθλητές

Παροχές στους συμμετέχοντες αθλητές

Η Muc-off στο 6ο Sfendami Mountain Festival

Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στο 6ο SMF μετά τον τερματισμό τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορούν να περιποιηθούν τα ποδήλατα τους με τα προϊόντα καθαρισμού, ,λίπανσης και προστασίας του ποδηλάτου Muc-Off H γνωστή   Αγγλική εταιρεία  Muc-Off θα προσφέρει τον καθαρισμό των ποδηλάτων μετά τον αγώνα χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα προϊόντα της.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα

 

 

 


     H SHIMANO συνεπής και σε αυτόν τον αγώνα για 6η συνεχόμενη χρονιά,  προβάλλοντας τα υψηλότερα standard ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης που αφορά όλους τους ποδηλάτες και τα ποδήλατα τους .

 
Η εταιρία  SHIMANO αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του ορεινού ποδηλατικού αγώνα   στο 6ο SMF sfendamimountain festival  

Ο έλεγχος αφορά κυρίως τα ποδήλατα τα οποία φοράνε περιφερειακά  SHIMANΟ . Tο Σάββατο 21 Aπριλίου  από τις 12:00 έως τις 19:00 στο χώρο των εκδηλώσεων θα βρίσκεται συνεργείο SHIMANO για τον τεχνικό έλεγχο των ποδηλάτων .  Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον ποδηλατικό  αγώνα θα μπορούν να περάσουν τα ποδήλατα τους από τεχνικό έλεγχο, όπως και την Κυριακή 22 Απριλίου από της 8:30 -10:30 .Σε όλη την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα στο 4ο χιλ στο 14ο στο 23ο και στο 33ο του αγώνα θα υπάρχει συνεργείοShimano Service  για την τεχνική υποστήριξη των ποδηλάτων .


Η εταιρεία Natura Pharm στηρίζει τό 6ο SMF 2012 προσφέροντας σε όλους τους αγωνιζόμενους
αθλητές τρεξίματος και ποδηλάτου μια σειρά από προϊόντα τηςGehwol.Το συγκεκριμενο προϊον θα προσφέρεται με τήν παραλαβή της τσάντας τού αθλητή από τήν γραματεία. Η Gehwol διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων για τα πόδια, που φροντίζουν τόσο για την περιποίηση όσο και για την πρόληψη και τη θεραπεία. Συνοδευτικό έντυπο θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα και τους τρόπους χ
ρήσης τους .
 

Comments are closed.